Pia Westerholm, kuvittaja

Muunneltavat seinäkortit

Muunneltava seinäkortti on vahvalle kartongille painettu seinälle ripustettava kortti jossa on sivuilla kaksi pyöritettävää kiekkoa. Kiekoista voi valita kulloinkin näkyvillä olevat sanat, ja näistä syntyy lukemattomia eri yhdistelmiä. Seinäkorttien hinta on 9 €. Näin voit tilata tuotteitani

Nukkumaanmenokortti

Tämä kortti on suunniteltu lapsen nukkumaanmenorituaaliksi. Nukkumaan mennessä lapsi voi ensin laittaa pikkuketut sänkyihin pyörittämällä kortin sisällä olevaa kiekkoa. Kortin ikkunassa näkyy yksi kuva kerrallaan kuinka poikaset menevät nukkumaan.

Kestokalenteri

Vahvalle kartongille painettu seinäkalenteri josta saa esiin kuukaudet ja päivät kiekon ja liukupalkin avulla. Koko 25,5 x 25,5 cm.

Olotilaopas

Seinäkortti jossa on sivuilla kaksi pyöritettävää kiekkoa. Toisessa kiekossa on sanoja kuten:  jatkuvasti, keskivaikeasti ja äkillisesti. Toisesta kiekosta voi valita olotilan kuten esimerkiksi: mahtava olo, romahtanut olo tai yhdentekevä olo. Kummassakin kiekossa on 12 eri sanaa, joista yhdet ovat kerrallaan näkyvissä. Erilaisia yhdistelmiä kortista löytyy yhteensä 144. Olotilakattaus on siis aika perusteellinen. Koko: 25,5x25,5cm.

Ilmapiiripuntari

Ilmapiiripuntari on tehty samalla periaatteella kuin olotilaopas. Siinä voi määritellä tämänhetkisen tai pian saavutettava ilmapiirin töissä, kotona tai ihan missä vain. Erilaisia sanayhdistelmiä on 12 x 12, joten erikoisemmankin tunnelman saa hyvin ilmaistua. Koko: 21 x 30 cm.